Инстант лотарија

Инстант лотаријата на Државна лотарија на Македонија е одлична можност за секој што сака да освои добивка и веднаш да ја однесе дома. 

Државна лотарија на Македонија постојано ја збогатува понудата на инстант лозови.  

Хороскоп, Подарок, Среќни коцки, 7-ма брзина, Детелинка, Твингоманија, Смајли, Среќни тркала 2 и Среќни тркала 3 се достапни во сите продажни места.

Со инстант лотаријата добивате крупна шанса за ситни пари - освојте го автомобилот од вашите соништа или парична добивка која се наоѓа во секој трет лоз.  Од сумата на секој купен инстант лоз на Државна лотарија на Македонија се одвојува процент наменет за општествени добра.

Експрес лоз

Искористи супер шанса за експресна добивка за само 25 денари! Сега само со Експрес лоз на Државна лотарија на Македонија можеш да добиеш до 300.000 денари! Затоа побрзај - земи Експрес лоз, отвори го и уживај во паричните добивки!

Правила на играта Експрес лозpdf

Одлука за продолжување на рокот за продажба на играта на среќа Експрес лотарија серија 1 pdf

Одлука за продолжување на рокот за продажба на играта на среќа Експрес лотарија серија 1pdf

 

Емисија: 500.000 лозови
Емисиона вредност: 12.500.000 денари
Цена на лоз: 25 денари
Фонд на добивки 59%: 7.375.000 денариБрој на добивки Вредност на добивка Вкупна вредност
1 x 300.000 денари 300.000 денари
5 x 100.000 денари 500.000 денари
20 x 5.000 денари 100.000 денари
100 x 1.000 денари 100.000 денари
5.000 x 200 денари 1.000.000 денари
10.000 x 100 денари 1.000.000 денари
20.000 x 50 денари 1.000.000 денари
135.000 x 25 денари 3.375.000 денари
Вкупно 170.126 7.375.000 денари

Експрес лоз

јули 13, 2011
0    1259

Експрес лоз

јули 13, 2011
0    1244