ПАРКИРАЈ! ХИБРИД

Пронајди три исти симболи за TOYOTA AURIS HIBRID

или три исти износи за парична добивка.

За чиста животна средина

ГРЕБИ и ПАРКИРАЈ ХИБРИД

 
Емисија: 1.000.000 лозови
Емисиона вредност: 60.000.000 денари
Цена на лоз: 60 денари

 Фонд на добивки :

62,87%

37.720.000 денари


Правила за играта на среќа инстант лотарија „ПАРКИРАЈ! ХИБРИД“ серија 01

Одлука за примена на правила за играта на среќа инстант лотарија „ПАРКИРАЈ! ХИБРИД“ серија 01

 

ПАРКИРАЈ! ХИБРИД
 

Број на добивки Вредност на добивки
10
1.247.000 денари
10
100.000 денари
10 50.000 денари
50 10.000 денари
700 1.000 денари
3.500 500 денари
10.000 200 денари
41.000 100 денари
245.000 60 денари
ВКУПНО: 300.280 ВКУПНО: 37.720.000 денари