7-МА БРЗИНА


 

Број на добивки Вредност на добивка Вкупна вредност
10 автомобили Голф 7 x 1.030.200 10.302.000
10 x 100.000 1.000.000
10 x 50.000 500.000
1.000 x 500 500.000
5.000 x 200 1.000.000
10.000 x 100 1.000.000
15.000 x 80 1.200.000
280.000 x 40 11.200.000
Вкупно 311.030 26.702.000

 

7-ма брзина - добитници на автомобил Голф 7
  • Like 0
  • 21 НОЕ 2015

Владо Цветановски

Владо Цветановски , добитник на вториот Голф 7 од „7ма брзина“

Showing 0 Comment