Анкета

1.ПОЛ:


2.ВОЗРАСТ:


3.Колку пати, во тек на една недела, сакате да има Лото извлекувања?


4.Во кој вид Лото игра сакате да учествувате? Со Гарантиран фонд во денари (можни се и повеќе одговори)5.Кои денови во неделата сакате да има Лото ТВ извлекувања? (можни се и повеќе одговори)6.Како дознавате за извлечените броеви? (можни се и повеќе одговори)
7.Дали при уплата на Лото, уплаќате за учество во играта Џокер?8.Дали ви е јасна дополнителната игра Џокер?


9.На која телевизија сакате да следите Лото извлекувања?


10.Споделете со нас ваше размислување за можни подобрувања на играта Лото? - Дали сте за следнава варијанта? Доколку фондот за седумка ја надмине гарантираната сума на џек потот, и доколку нема седумка во тоа коло, тогаш уплатата од тоа коло да се префрли во добивки од 6-ка, 5-ка и 4 ка?


11.Дали сакате фондот на џокерот да биде заеднички за двете извлекувања?


12.Дали сакате во Лото емисијата да има гости во студиото, заради поголема јавност на извлекувањето?


13.Дали се добро обележани (препознатливи) продажните места, каде што се продаваат игри на среќа?


Гласај  Резултати

Новости

Државна лотарија на Македонија како компанија која негува да биде близу до играчите на игрите на среќа, оваа година ќе биде дел од Новогодишното празнување на Плоштад Македонија во Скопје, во рамки на  настанот Винтерленд кој ќе трае до 07.01.2018 година.

Скопје 07.12.2018 година, Државна лотарија на Македонија денес  додели уште еден  автомобил од инстант лотаријата ПАРКиРАЈ Хибрид, во Скопје, во салонот на Тојота Авто Центар.

97 коло на НовоЛото 7/34 во 2018 година донесе добивка 6+1 вредна 1.187.037 денари.

Трендот на подарување инстант лозови за свадба,  е се помасовно прифатен. Уште еден млад брачен пар, на денот на својата свадба доби возило TOYOTA AURIS HYBRID од инстант лозови во коверт.

 Од утре,  01.11.2018 година Државна лотарија на Македонија го пласира новиот инстант лоз БИДИ ВИП - ВОЗИ ЏИП овој пат во соработка со Аutomobile SK.