На нејзината свадба која се случила неодамна, на подарок добила неколку лоза од игрите на среќа на Државна лотарија на Македонија наместо вообичаеното букет цвеќе.

 

Откако неколку биле добитни со помала добивка, ги заменила на среќното место „Браво Нутз“ во Кавадарци и ја уловила ЗЛАТНАТА РИПКА која и ја исполнила желбата.

 

Р.Д освои 100.000 денари кои, како што ни кажа, се нејзина прва добивка. Втората добивка пристигнала веднаш потоа од инстант лотаријата СЕФ која и донела 2000 денари.

 

Новопечената невеста ни се пофали дека парите се добредојдени за реновирањето на својот дом кое е во полн ек.

 

Да потсетиме дека инстант лотаријата Златна Рипка во својата втора серија нуди добивки од милион денари, од 500 000 денари, 100 000 денари , а воедно е и единствената  која може да ви донесе и до три добивки на еден инстант лоз.

 

Пронајди ја и ти  твојата  Златна Рипка и Улови милион.

 

 

Државна лотарија на Македонија

 

ЗА ДОБРО!