Марјан Шикалески од денес ќе го вози и паркира свјот нов автомобил TOYOTA AURIS HIBRID низ улиците на Охрид. Маријан  е редовен играч на игрите на среќа на Државна лотарија на Македонија и како што ни раскажа не поминува ден да не изгребе по некој инстант лоз. За него продажното место СЕМАФОР ТОП МАРКЕТ во Охрид се покажало како среќно , бидејќи во него го купил инстант лозот ПАРКиРАЈ Хибрид. Откако претходно имал добивка од само 40 денари од друг инстант лоз , решил да си ја проба среќата со ПАРКиРАЈ ХИБРИД , па така на веќе спечалените 40 денари додал уште 20 и купил инстант лоз ПАРКиРАЈ ХИБРИД . Откако го изгребал полето за гребење и ги видел трите симболи кои му донеле автомобил TOYOTA AURIS HIBRID, на неговата среќа и немало крај. Денес ги доби сите стручни инструкции од тимот на ТОЈОТА АВТО ЦЕНТАР во однос на автомобилот, а водителката на НовоЛото 7/34 Марјана Станојковска му ги предаде клучевите. Токму затоа ни порача дека ќе продолжи да ги игра игрите на среќа на Државна лотарија на Македонија, и дека од сега ќе стане верен играч и на НовоЛото 7/34.

 

 

Марјан, од Скопје со својот нов автомобил замина за Охрид, а уште 9 вакви автомобили TOYOTA AURIS HIBRID ги чекаат своите нови сопственици во инстант лозот ПАРКиРАЈ ХИБРИД. Пронајдете го и вие вашиот среќен инстант лоз и не пропуштајте ја шансата да возите нов автомобил или пак да освоите некој парична добивка од инстант лотаријата ПАРКиРАЈ ХИБРИД. 

 

ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА НА МАКЕДОНИЈА

ЗА ДОБРО !