Атанас Белчовски од Скопје е добитник на 6 погодоци од 8 коло на Лото 7 чија вредност изнесува 73 315 денари. Среќниот добитник за себе ни раскажа дека игра Лото со години секоја среда и сабота, а броевите не ги менува затоа што тоа се важни датуми за него и неговата сопруга. Ова за него не е прва добивка, пред неколку години бил добитник на Џокер.


За добро! 🍀