Стефан Главевски од Битола за својот роденден добил инстант лозови како подарок од неговата сестра. Сите три лоза кои ги добил биле добитни, а меѓу нив и добивка од 700.000 денари на инстант лозот АЛАДИНОВА ЛАМБА.
Сестрата на Стефан лозовите ги купила во продажното место ДИМПО во Битола, а на Стефан му подари 700 000 денари за неговиот роденден. Со акцијата СРЕЌА ПЛУС подарете инстант лозови за секој убав повод на сите ваши блиски, и подарете моменти за СРЕЌА ПЛУС и добивки плус.