Јасмина и Бојан Симоновски од Прилеп како свадбен подарок добиле инстант лозови од повеќето гости на свадбата. Од инстант лозовите имало неколку со помали добивки но ЗЛАТНАТА РИПКА им донесе добивка вредна 100.000 денари.
Пресреќни за својата СРЕЌА ПЛУС добивка ја посетија Државна лотарија и ја подигнаа својата добивка.