Илија денес ги посети просториите на Државна лотарија каде што му ја потврдивме и исплативме добивката која изнесува 114 444 денари. За себе ни раскажа дека уплаќа лото 7 секогаш кога е во можност, овојпат уплатил 4 комбинации и 1 комбинација Џокер, а бројчињата се по случаен избор. Илија вели дека сега ќе уплаќа Лото 7 поредовно затоа што среќата никогаш не се знае кога ќе се насмее повторно.


За добро!