Популарната школка во Градскиот парк во Скопје викендов беше место за забава и добивки со инстант лозот Еко скутер. Изложениот електричен тротинет привлече големо внимание посебно кај младите кои во гребеа за забава и со желба да го добијат атрактивниот тротинет. Инстант лозот Еко скутер е наменет за сите кои сакаат да ја зачуваат природата и се грижат за своето здравје. За само 60 денари овој лоз нуди можност на 365 добитници да возат еко скутер.