Денеска среќен ден

Сефот полн 50.000 денари го отвори наша верна пензионерка од Битола, која сакаше да остане анонимна. Таа редовно ги игра нашите игри и секое коло уплаќа по неколку комбинации Лото 7. Секогаш уплаќа различни броеви. Овој пат од продажното место Димпо Доел купила само еден лоз од инстантот Сеф и со една замена потоа среќата и се насмевнала.Таа верува во овие игри и ќе продолжи да игра.

Имаме уште една добитничка на Сеф од 50.000 која исто така е наш редовен играч. Татјана Дојчиновска од Скопје која среќните лозови ги купила од продажното место Саде С наспроти Рамстор. Таа и предходно била добитничка на Дијамант 50.000 денари. Верува во својата среќа и ќе продолжи да игра редовно.

Нашиот трет среќен добитник е Мартин Спасовски од Куманово. Тој за својот роденден на поклон добил 10 инстанти 3 Еко Скутер, 3 Дијамант и 4 Среќен роденден. Тој со неколку замени од сите на крајот на Еко Скутер се појавиле трите знака и сега низ улиците на Куманово ќе си го вози својот нов еко скутер. Тој верува во својата среќа и игра редовно.

Верувајте и вие во вашата среќа и играјте редовно.