Анкета

1.ПОЛ:


2.ВОЗРАСТ:


3.Колку пати, во тек на една недела, сакате да има Лото извлекувања?


4.Во кој вид Лото игра сакате да учествувате? Со Гарантиран фонд во денари (можни се и повеќе одговори)5.Кои денови во неделата сакате да има Лото ТВ извлекувања? (можни се и повеќе одговори)6.Како дознавате за извлечените броеви? (можни се и повеќе одговори)
7.Дали при уплата на Лото, уплаќате за учество во играта Џокер?8.Дали ви е јасна дополнителната игра Џокер?


9.На која телевизија сакате да следите Лото извлекувања?


10.Споделете со нас ваше размислување за можни подобрувања на играта Лото? - Дали сте за следнава варијанта? Доколку фондот за седумка ја надмине гарантираната сума на џек потот, и доколку нема седумка во тоа коло, тогаш уплатата од тоа коло да се префрли во добивки од 6-ка, 5-ка и 4 ка?


11.Дали сакате фондот на џокерот да биде заеднички за двете извлекувања?


12.Дали сакате во Лото емисијата да има гости во студиото, заради поголема јавност на извлекувањето?


13.Дали се добро обележани (препознатливи) продажните места, каде што се продаваат игри на среќа?


Гласај  Резултати

Новости

И оваа година Државна лотарија на Македонија традиционално со свое среќно место беше дел од „Фестивалот на пивото“ во Прилеп. Многуте посетители кои го посетија ова среќно место поминаа прекрасни минути со тимот на Државна лотарија на Македонија , каде заедно се забавувавме, гребевме и делевме добивки.

Скопје, 13.07.2018. Денес тимот на Државна лотарија на Македонија и тимот на Тојота Авто Центар се дружеа со добитничката на 4тиот автомобил TOYOTA AURIS HYBRID.

Од утре, четврток  (12.07.2017 год) на сите продажни места на Државна лотарија на Македонија,  можете да го пронајдете и најновиот инстант лоз  СЕФ, серија 2.

 По успешната прва серија и по  барање на играчите Државна лотарија на Македонија овој инстант лоз го пласира во втората серија, која повторно за 40 денари може да ве доведе до вредни парични добивки почнувајќи од 40 денари па се до 600.000 денари.

 

 

Денес просториите на Државна лотарија на Македонија ги посети наша редовна обожавателка на игрите на среќа Елизабета Филкова и не израдува со оваа прва а воедно и една од 10те најголеми добивка од по 200 000 денари на новиот инстант лоз ПАТУВАЈ И УЖИВАЈ.

Државна лотарија на Македонија денес, 22.06.2018 година го додели и третиот автомобил од инстант лозот ПАРКИРАЈ ХИБРИД во Скопје во салонот на Тојота Авто Центар.