Анкета

1.ПОЛ:


2.ВОЗРАСТ:


3.Колку пати, во тек на една недела, сакате да има Лото извлекувања?


4.Во кој вид Лото игра сакате да учествувате? Со Гарантиран фонд во денари (можни се и повеќе одговори)5.Кои денови во неделата сакате да има Лото ТВ извлекувања? (можни се и повеќе одговори)6.Како дознавате за извлечените броеви? (можни се и повеќе одговори)
7.Дали при уплата на Лото, уплаќате за учество во играта Џокер?8.Дали ви е јасна дополнителната игра Џокер?


9.На која телевизија сакате да следите Лото извлекувања?


10.Споделете со нас ваше размислување за можни подобрувања на играта Лото? - Дали сте за следнава варијанта? Доколку фондот за седумка ја надмине гарантираната сума на џек потот, и доколку нема седумка во тоа коло, тогаш уплатата од тоа коло да се префрли во добивки од 6-ка, 5-ка и 4 ка?


11.Дали сакате фондот на џокерот да биде заеднички за двете извлекувања?


12.Дали сакате во Лото емисијата да има гости во студиото, заради поголема јавност на извлекувањето?


13.Дали се добро обележани (препознатливи) продажните места, каде што се продаваат игри на среќа?


Гласај  Резултати

Новости

Кога гостите на свадба ќе ти донесат СРЕЌА ПЛУС, новиот живот во двајца може да го поченеш со нов автомобил како потврда за квалитетен почеток на заедничката среќна приказна


Скопје, 06.09.2018. Кој игра, тој добива - е мото што секојдевно го потврдуваат наши играчи кои во Државна лотарија на Македонија, по исплата на својата добивка, доаѓаат од различни  краишта на нашата земја.


На инстант лозот Патувај и уживај, откриена е уште една добивка во Битола од 200.000 денари, овој пат во среќното место Дарија Тим.
Можноста за добивки преку учество во богатата палета лотариски игри на среќа, од сега е на дофат на сите на возраст од над 18 години, кои ги посетуваат просториите на МРТ. Новоотвореното среќно место, кое е сместено на приземјето на зградата, ќе работи во период од 8:00 до 16:00 часот.
Скопје, 03.09.2018, Кристина Стеваноска од Прилеп, при своите прошетки низ трговскиот центар Сити Мол во Скопје, редовно купувала инстант лозови, предводена од чувството дека ја очекува добивка.