Анкета

1.ПОЛ:


2.ВОЗРАСТ:


3.Колку пати, во тек на една недела, сакате да има Лото извлекувања?


4.Во кој вид Лото игра сакате да учествувате? Со Гарантиран фонд во денари (можни се и повеќе одговори)5.Кои денови во неделата сакате да има Лото ТВ извлекувања? (можни се и повеќе одговори)6.Како дознавате за извлечените броеви? (можни се и повеќе одговори)
7.Дали при уплата на Лото, уплаќате за учество во играта Џокер?8.Дали ви е јасна дополнителната игра Џокер?


9.На која телевизија сакате да следите Лото извлекувања?


10.Споделете со нас ваше размислување за можни подобрувања на играта Лото? - Дали сте за следнава варијанта? Доколку фондот за седумка ја надмине гарантираната сума на џек потот, и доколку нема седумка во тоа коло, тогаш уплатата од тоа коло да се префрли во добивки од 6-ка, 5-ка и 4 ка?


11.Дали сакате фондот на џокерот да биде заеднички за двете извлекувања?


12.Дали сакате во Лото емисијата да има гости во студиото, заради поголема јавност на извлекувањето?


13.Дали се добро обележани (препознатливи) продажните места, каде што се продаваат игри на среќа?


Гласај  Резултати

Новости

Државна лотарија на Македонија и Мобилна продажба Тобако организираа повеќе промоции со можност за добивки, секаде каде во овие летни горештини граѓаните ја наоѓаат својата забава и оддишка. Игрите на среќа, овој пат ќе ги надополнат содржините на Пиволенд 2012 од 29.08.12 до 02.09.12 на паркинг просторот на СЦ Борис Трајковски.
Под мотото ЗА ДОБРО, на 23.0812 на Плоштадот Македонија Државна лотарија израдува уште двајца среќни добитника. Најновите две македонски семејства со доделување на главните премии од Инстант лотариите Среќни тркала и Смајли ќе си возат автомобил и скутер.
По традиција, средата е нашиот среќен ден. Првиот ден од месец август го започнуваме добитно. Во Охрид на улицата Туристичка, точно напладне, пред продажниот салон на Тобако, тимот на Државна лотарија на Македонија ги додели клучевите на третата премија автомобил во Твингоманија 2. Третото Твинго Тренд од Инстант лотаријата Твингоманија 2 ќе се вози по улиците во Охрид, а клучевите ги доби Петрески Дејан.
По Прилеп, Битола и Струга, промотивниот караван на Државна лотарија на Македонија и Мобилната продажба Тобако, продолжува да се движи низ Македонија. Новата локација е прекрасниот Охрид, на 1 август од 18 часот пред популарното кафуле Аквариус.
Зоолошката градина во Скопје е среќна локација. Токму затоа, тука го испивме утринското кафе во 10 часот денес. Тимот на Државна лотарија на Македонија во друштво на прекрасната Новолото 7/34 водителка Марјана, ги додели клучевите на 9тиот скутер во инстант лотаријата Смајли.