Инстант лотарија

Инстант лотаријата на Државна лотарија на Македонија е одлична можност за секој што сака да освои добивка и веднаш да ја однесе дома. 

Државна лотарија на Македонија постојано ја збогатува понудата на инстант лозови.  

Хороскоп, Подарок, Среќни коцки, 7-ма брзина, Детелинка, Твингоманија, Смајли, Среќни тркала 2 и Среќни тркала 3 се достапни во сите продажни места.

Со инстант лотаријата добивате крупна шанса за ситни пари - освојте го автомобилот од вашите соништа или парична добивка која се наоѓа во секој трет лоз.  Од сумата на секој купен инстант лоз на Државна лотарија на Македонија се одвојува процент наменет за општествени добра.

Греби и добиј со НОВИОТ ИНСТАНТ ЛОЗ Твингоманија!

 

Сега, за само 30 денари, можеш да добиеш еден од петнаесетте автомобили Твинго Тренд или парични добивки од 30 до 100.000 денари. Биди тренди и греби за Твинго Тренд!

Правила на играта Твингоманија pdf

 

Твингоманија

Емисија: 1.250.000 лозови
Емисиона вредност: 37.500.000 денари
Цена на лоз: 30 денари
Фонд на добивки 62,67%: 23.500.000 денари

 

Број на добивки Вредност на добивка
15 автомобили x 500.000 денари
5 x 100.000 денари
50 x 10.000 денари
100 x 5.000 денари
500 x 1.000 денари
1.000 x 500 денари
5.000 x 100 денари
50.000 x 50 денари
350.000 x 30 денари
Вкупно 406.670

 


Твингоманија - добитници на автомобил Renault Twingo Trend

Твингоманија

јули 13, 2011
0    1216

Твингоманија

јули 13, 2011
0    1057

Твингоманија

јули 13, 2011
0    1090