100 000 денари подарок за ќерката

20.07.2020.

Ванчо Ѓорѓески ни доаѓа од Тетово. Со својата сопруга ни се пофалија дека скенираат сметки постојано, а 100.000 денари им донесе фискална сметка со износ од 265 денари.Првите честитки за наградата ги добиле од своите пријатели кое воедно им ја соопштиле убавата вест, затоа што среќните добитници не го следеле извлекувањето кое се одржа на 4ти јули.

Наградата од 100.000 денари ќе ги подарат на својата ќерка која моментално е на студии во Русија.

 

Детектиравме стара верзија на интернет пребарувач која што не е поддржана.

Ве молиме да ја инсталирате последна верзија на интернет пребарувач: