Вести

22.10.2014
Понеделник, 27 октомври 2014 е датумот кога со директен пренос на МТВ1, ќе може да го проследите извлекувањето на 11тото коло од наградната игра „Фискална во рака – награда без мака“. Фискална по фискална, и ова коло носи предизвици за радост и добивки. Во 11тото коло на наградната игра ФИСКАЛНА ВО РАКА – НАГРАДА БЕЗ МАКА се извлекува за еден автомобил, 30 вредносни ваучери од 3.000 до 60.000 денари и 120 вредносни ваучери за прехранбени продукти во вредност од по 1000 денари.

повеќе
Фискална во рака - награда без мака


Поголеми добивки
низ Македонија

Кликнете за да видите каде се освоени најголемите добивки во последно време


906435

Резултати од извлекувањето од
86. коло одржано на 25.10.2014

  • 1
  • 2
  • 4
  • 6
  • 12
  • 29
  • 31
  • 5
Очекуван фонд за 7ка:
~ 6.602.000 ден.

SMS инфо

Детелинка - нов инстант лоз

Твингоманија
Изгреби, насмевни се и вози скутер!

Греби и вози  Голф 7!

Изгреби 4 тркала и добиј еден од 20-те POLO автомобили!

Добијте 1.270.000 ден. за само 20 денари!Пријатели