Потврда на налогот

Внеси го корисничкото име или Е-меил адреса на налогот што сакаш да го потврдиш.

Детектиравме стара верзија на интернет пребарувач која што не е поддржана.

Ве молиме да ја инсталирате последна верзија на интернет пребарувач: