Има милион причини и само еден инстант начин да станеш милионер

23.09.2022.

Новиот, најбогат до сега инстант лоз на Државна лотарија , МЕГА МИЛИОНЕР, веќе можете да го пронајдете на сите продажни места на Државна лотарија.  МегаМилионер носи нова возбуда во потрагата по паричните добивки,а воедно е и најбогатиот инстант лоз кој крие вкупно 323.755 добивки во вредност од 150 до 10.000.000 денари. Најголемата добивка в ...

НОВ ОВОШЕН ИНСТАНТ ЛОЗ НА ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА - „ФРУТИ“

17.08.2022.

Државна лотарија ја збогати палетата на инстант лотарија со нов инстант лоз „ФРУТИ“, којшто нуди освежителна забава, 15 премии од по 400 000 денари и многу други парични добивки.Трагачите по забава, добивки и возбуда ги очекува нов летен инстант лоз „ФРУТИ“ наменет да го освежи буџетот во летните денови, а потоа и да ви го продолжи летото и во оста ...

ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА ДОНИРАШЕ 300.000 ДЕНАРИ ЗА ЈЗУ ИНСТИТУТОТ ЗА БЕЛОДРОБНИ ЗАБОЛУВАЊА КАЈ ДЕЦАТА-КОЗЛЕ

12.08.2022.

Почетокот на бонус играта „Бонус online” Државна лотарија го одбележа  со донација за Институт за белодробни заболувања кај децата во Козле.Државна лотарија на барање на учесниците во игрите на среќа започна втора сезона од бонус играта за забава и добивки „БОНУС ONLINE“.Почетокот на играта, го одбележа со автомобилистот Ристо Вуков – Рико, кој, 9. ...

57 то коло на Лото 7 ни донесе добивка Џокер број со шест погодоци во вредност од 1 102 640 денари.

26.07.2022.

57 то коло на Лото 7 ни донесе добивка Џокер број со шест погодоци во вредност од 1 102 640 денари. Добитничка со иницијали Ч.Т од Скопје ги посети просториите на Државна лотарија каде што ја потврдивме и исплативме добивката, а за возврат ни ја раскажа среќната приказна која со задовоство ќе ви ја пренесеме.Имено, среќната добитничка за себе ве ...

ПОЧЕТОКОТ НА БОНУС ИГРАТА „БОНУС ONLINE" ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА ГО ОДБЕЛЕЖУВА СО ДОНАЦИЈА ЗА ИНСТИТУТ ЗА БЕЛОДРОБНИ ЗАБОЛУВАЊА КАЈ ДЕЦАТА ВО КОЗЛЕ

09.06.2022.

Скопје, 9.6.2022 год.– Државна лотарија на барање на учесниците во игрите на среќа започна втора сезона од бонус играта за забава и добивки „БОНУС ONLINE“. Почетокот на играта, го одбележа со автомобилистот Ристо Вуков - Рико, кој вчера, на 9.6.2022 год, гостуваше во Лото емисијата и за првпат во втората сезона, симболично го заврте тркалото на ...

Детектиравме стара верзија на интернет пребарувач која не е поддржана.

Ве молиме да ја инсталирате последната верзија на интернет пребарувач: