Јосиф Бојчовски од Скопје е добитник на 100.000 денари бонус од играта „Заврти ONLINE тркало“.

24.12.2021.

Среќниот добитник како специјален гостин во 98 коло на Лото 7 имаше можност да го заврти тркалото на среќата и си замина со добивка од 100.000 денари. Тој уплаќа редовно и овие комбинации се дати од родендени кои за него се многу важни. Верува многу во игрите на среќа на Државна лотарија и бил пресреќен кога го извлекле за да учествува во емисијата ...

Стефан Стојановски од Скопје, од 99-то коло на Лото 7 си замина дома со 150.000 денари бонус.

24.12.2021.

Стефан учествуваше во бонус играта „Заврти ЕКОСКУТЕР тркало“ со претходно регистрирани недобитни инстант лозови Еко скутер. Задоволен од остварениот бонус, ни раскажа дека често се забавува со инстант лотаријата на Државна лотарија и ја поздравува бонус играта „Греби за ЕКОСКУТЕР, вози БМВ Х1“ затоа што играчите добиваат втора шанса за добивка, ...

Анета Цветковска Стојановска од Куманово е добитничка на 50.000 денари бонус од играта „Заврти ONLINE тркало“

24.12.2021.

.Среќната добитничка како специјална гостинка во 100 то коло на Лото 7 имаше можност да го заврти тркалото на среќата и си замина со добивка од 50.000 денари. Анета се регистрирала на веб страната www.loto.mk пред почетокот на пандемијата и ги уплаќа своите среќни броеви секое коло. Таа вели дека регистрирањето и уплаќањето ОНЛАЈН Лото и е многу ...

ПРЕТПРАЗНИЧНА ЕУФОРИЈА СО ИНСТАНТ ЛОЗОТ ЕКО СКУТЕР

24.12.2021.

Многу причини да купите за себе, или за подарок, пакет инстант лозови ЕКО СКУТЕР     ЗАРАДИ ЗАБАВА И ХУМАНОСТ ОД ЖЕЛБА ДА СЕ ОСВОИ ЕКО СКУТЕР ОД ЖЕЛБА ДА СЕ ОСВОИ БОНУС ДО 150 000 денари ЗАРАДИ СОН ДА СЕ ВОЗИ BMW X1     Инстант лозот ЕКО СКУТЕР е најзабавен, најхуман и најеко, а тоа е играта што носи и најмногу изне ...

Голем интерес за учество во Бонус играта на Државна лотарија „Играј ONLINE И ЗАВРТИ ЗА БОНУС“

21.12.2021.

Расте интересот за учество во новата игра за забава и добивки овојпат во вид на бонус игра за учесниците во игрите на среќа Лото 7 и Џокер коишто своите среќни броеви ги уплаќаат преку веб страната  www.loto.mk. На 23 октомври, Државна лотарија започна со бонус игра „Заврти Оnline тркало“ , а можноста за учество трае заклучно со 12 март. Во тек ...

Детектиравме стара верзија на интернет пребарувач која не е поддржана.

Ве молиме да ја инсталирате последната верзија на интернет пребарувач: