Контактирај не

Служба за поддршка на играчи - работно време: Пон-Саб, 08:00-22:00ч, Недела 08:00-16:00ч, телефон: (02) 323 7777, (02) 55 11 991 факс: (02) 55 11 992
Државна лотарија на Македонија, Бул. Гоце Делчев бр. 8, п. фах 506, 1000 Скопје
Испрати порака

???????????? ????? ??????? ?? ???????? ?????????? ???? ??? ?? ? ?????????.

?? ?????? ?? ?? ??????????? ???????? ??????? ?? ???????? ??????????: