Славко Јанковски од Струмица е уште еден добитник на 100 000 денари од Мој ДДВ #МојаНаграда

24.04.2020.

Славко Јанковски од Струмица е уште еден добитник на 100 000 денари од Мој ДДВ #МојаНаграда чие извлекување беше на 4-ти април. Тој скенира уште од самиот почеток на оваа игра и е пресреќен бидејќи ова му е прва награда во животот. Средствата ќе ги искористи за свадба на неговиот син која е планирана во август. Ќе продолжи да скенира и да учествува ...

Љика Митева од Струмица е уште еден добитник од 4то коло на Мој ДДВ #МојаНаграда на 100.000 денари.

22.04.2020.

Љика Митева од Струмица од с.Моноспитово е последната добитничка од 4-то коло Мој ДДВ #МојаНаграда на 100.000 денари. Таа почнала да скенира од крајот на февруари и беше многу возбудена за оваа добивка бидејќи воопшто не очекувала. Добивката дошла сосема неочекувано, па сеуште не знаат за што ќе ги искористат парите.

Виктор Устијаноски од Охрид е добитник на 100 000 денари

15.04.2020.

Виктор Устијаноски од Охрид е еден од добитниците на 100 000 денари за месец април од наградната игра Мој ДДВ #МојаНаграда. Среќниот добитник скенира фискални сметки од самиот почеток на наградната игра, а извлечената фискална сметка е во износ од 250 денари. Виктор ќе продолжи да учествува во наградната игра и понатаму, а во скенирањето ќе се вклу ...

Благој Тунџов од Штип е добитник на 100 000 денари

14.04.2020.

Благој Тунџов од Штип започнал со скенирање на фискални сметки од 15 февруари. Неговата сметка во износ од 818 денари од локална аптека му донела среќен износ од 100 000 денари од наградната игра Мој ДДВ #МојаНаграда кое се одржа на 4-ти април. Тој не го гледал извелкувањето, мајка му му ја соопштила убават вест. Бидејќи пред некое време купил авт ...

Фадил Угљанин од с.Лажани е уште еден добитник на 100 000 денари

14.04.2020.

Фадил Угљанин од с.Лажани о.Долнени е уште еден од 15-те добитници на 100 000 денари од наградната игра Мој ДДВ #МојаНаграда која се одржа на 4-ти април. Фискалната сметка е од локален маркет, Фадиљ вели дека средствата од оваа награда ќе ги искористи за надградба на некоја од неговите машини за земјоделие.

Детектиравме стара верзија на интернет пребарувач која што не е поддржана.

Ве молиме да ја инсталирате последна верзија на интернет пребарувач: