100 000 денари добредојдени за реновирање на домот

20.07.2020.

Денес ја запознавме и Виолета Георгиева од Скопје, која со фискална сметка од 210 денари стана добитничка на 100.000 денари од Мој ДДВ, #МојаНаграда.Виолета, пресреќна за добивката, ни кажа дека воопшто не ја очекувала иако скенира сметки редовно од самиот почеток на наградната игра. Наградата пристигнала во вистинско време за реновирање во домот. На сите што скенираат фискални сметки им посака многу среќа, да бидат упорни затоа што не се знае кога среќата ќе ве изненади.

 

Детектиравме стара верзија на интернет пребарувач која што не е поддржана.

Ве молиме да ја инсталирате последна верзија на интернет пребарувач: