20 000 денари во Скопје

24.12.2020.

Гезим Магаши од Скопје започнал да скенира фискални сметки пред 4 медеци, но не де надевал на награда. Добитната фискална сметка е во износ од 370 денари од аптека. Гезим ни кажа дека е пресреќен за наградата од 20 000 денари со кои ќе купи подароци за целото семејство за Нова година.

 

 

 

 

Детектиравме стара верзија на интернет пребарувач која не е поддржана.

Ве молиме да ја инсталирате последната верзија на интернет пребарувач: