20 000 денари во Кисела Вода од МојДДВ#МојаНаграда

24.12.2020.

Стојан Божиновски од населба Кисела вода, Скопје е добитник на 20 000 денари од месечните награди на Мој ДДВ, #МојаНаграда. Стојан скенира фискални сметки од самиот почеток на наградната игра, но не очекувал награда. Среќниот добитник и неговото семејство биле пријатно изненадени кога им се јавиле роднини и пријатели да им честитаат затоа што не го следеле извлекувањето на Канал 5. Добитната фискална сметка чиј број е извлечен е од наточено гориво.

 

Детектиравме стара верзија на интернет пребарувач која не е поддржана.

Ве молиме да ја инсталирате последната верзија на интернет пребарувач: