20 000 денари во Тетово

23.12.2020.

Зухрије Сулејмани од Тетово е една од добитниците на 20 000 денари од наградната игра Мој ДДВ, #Мојанаграда. Среќната добитничка вели дека она била задолжена за скенирање фискални сметки за целото семејство. Извлекувањето не го следела, а за убавите вести ја известила нејзината ќерка. Фискалната сметка чиј број е извлечен е од купена бела техника, а дел од средствата од наградата ќе ги искористи и за хуманитарна донација.

 

Детектиравме стара верзија на интернет пребарувач која не е поддржана.

Ве молиме да ја инсталирате последната верзија на интернет пребарувач: