Првиот добитник на 20 000 денари во 10тото коло на МојДДВ #МојаНаграда

22.12.2020.

Ви го претставуваме првиот добитник на 20 000 денари од 10то коло на наградната игра Мој ДДВ, #мојанаграда.
Муамер Дрпјанин од Скопје не го следел извлекувањето кое се емитуваше вчера на Канал 5, туку убавата вест му ја соопштила неговата ќерка. Муамер и неговата сопруга скенираат фискални сметки од самиот почеток, а среќниот добитник ни кажа дека со средствата од наградата ќе има подароци за целото семејство за новогодишните празници

 

Детектиравме стара верзија на интернет пребарувач која не е поддржана.

Ве молиме да ја инсталирате последната верзија на интернет пребарувач: