20 000 денари во Неготино

24.12.2020.

Слободан Јошев од Неготино е добитник на 20.000 денари до наградната игра МојДДВ МојаНаграда од 10-то коло. Тој скенира од самиот почеток, но извлекувањето не го гледал го известиле подоцна и средствата од оваа награда ќе ги искористи за подароци.

 

Детектиравме стара верзија на интернет пребарувач која не е поддржана.

Ве молиме да ја инсталирате последната верзија на интернет пребарувач: