Јосиф Бојчовски од Скопје е добитник на 100.000 денари бонус од играта „Заврти ONLINE тркало“.

24.12.2021.

Среќниот добитник како специјален гостин во 98 коло на Лото 7 имаше можност да го заврти тркалото на среќата и си замина со добивка од 100.000 денари. Тој уплаќа редовно и овие комбинации се дати од родендени кои за него се многу важни. Верува многу во игрите на среќа на Државна лотарија и бил пресреќен кога го извлекле за да учествува во емисијата.

Јосиф се регистрирал на веб страната www.loto.mk ги уплаќа своите среќни броеви секое коло. Тој учествувал и во бонус играта „Заврти ЕКОСКУТЕР тркало“ регистрирал недобитни инстант лозови Еко скутер.

Иако, Јосиф беше извлечен по електронски пат за бонус играта „Играј online и заврти за Бонус“ и освои 100.000 денари, сепак со недобитните регистрирани инстант лозови си обезбеди и учество во првото извлекување за БМВ х1 кое ќе се случи на 8 јануари 2022 год.

 

Детектиравме стара верзија на интернет пребарувач која не е поддржана.

Ве молиме да ја инсталирате последната верзија на интернет пребарувач: