Стефан Стојановски од Скопје, од 99-то коло на Лото 7 си замина дома со 150.000 денари бонус.

24.12.2021.


Стефан учествуваше во бонус играта „Заврти ЕКОСКУТЕР тркало“ со претходно регистрирани недобитни инстант лозови Еко скутер.
Задоволен од остварениот бонус, ни раскажа дека често се забавува со инстант лотаријата на Државна лотарија и ја поздравува бонус играта „Греби за ЕКОСКУТЕР, вози БМВ Х1“ затоа што играчите добиваат втора шанса за добивка, а добивката во овој случај може да биде и прекрасен БМВ Х1. Тој овие среќни инстанти ги купил од нашето среќно продажно место во EAST GATE а за наградната игра не следи преку нашите социјални медиуми и има желба да стане добитник на БМВ Х1
Ве потсетуваме да ги регистрирате Вашите недобитни инстант лозови на веб страната www.loto.mk со неколку лесни чекори, брзо и едноставно. Можете и Вие да бидете специјален гостин во ТВ студиото на Лото 7 кој нема да си замине оттаму со помалку од 50.000 денари. Сите регистрирани недобитни лозови од 1-во до 10-то коло учествуваат во првото извлекување за БМВ х1 кое ќе се случи на 8 јануари 2022 година. 

Види помалку

 

Детектиравме стара верзија на интернет пребарувач која не е поддржана.

Ве молиме да ја инсталирате последната верзија на интернет пребарувач: