Анета Цветковска Стојановска од Куманово е добитничка на 50.000 денари бонус од играта „Заврти ONLINE тркало“

24.12.2021.

.Среќната добитничка како специјална гостинка во 100 то коло на Лото 7 имаше можност да го заврти тркалото на среќата и си замина со добивка од 50.000 денари.

Анета се регистрирала на веб страната www.loto.mk пред почетокот на пандемијата и ги уплаќа своите среќни броеви секое коло. Таа вели дека регистрирањето и уплаќањето ОНЛАЈН Лото и е многу лесно и практично и само на овој начин ги уплаќа своите среќни комбинации. Игра редовно и ова не и е прва добивка таа на 10ти Ноември има добиено 6-ка на Лото која и донела 311 000 илјади денари и 4-ка Џокер на 2ри Јануари која и донела добивка од 14 000 денари.

 

Детектиравме стара верзија на интернет пребарувач која не е поддржана.

Ве молиме да ја инсталирате последната верзија на интернет пребарувач: