Урбан стил во Кочани

13.10.2023.

Караванот на Државна лотарија продолжува низ градовите во државата.  Овој викенд го посетивме и Кочани. Промоцијата се случи пред познатото продажно место „Анафил“ кое граѓаните го посетија во огромен број.

Марјана Станојковска, инфлуенсерката Илариа Кирилов и младиот пеач Дарко Гроздановски беа тука да им донесат среќа на играчите на Урбан стил, па доделивме многу награди, а остваривме и помали и поголеми добивки.

Граѓаните на Кочани уживаа во убавата и пријатна дружба која траеше во текот на целиот ден поздравувајќи ја иницијативата за урбаното живеење кое, како што кажаа, секое решение е добредојдено за зачувување на здравјето на граѓаните и животната околина.

 

Детектиравме стара верзија на интернет пребарувач која не е поддржана.

Ве молиме да ја инсталирате последната верзија на интернет пребарувач: