Урбан стил во Прилеп

14.10.2023.

Овој викенд го посетивме и градот под Марковите кули- Прилеп каде секогаш сме пречекани од одлични домаќини и вистински љубители на игрите на среќа на Државна лотарија.

Промоцијата на Урбан стил се оддржа пред  продажно место „АЈ-НИКА“ кое досега ни раскажа бројни среќни приказни.

Тимот на Државна лотарија, заедно со Марјана, Илариа и Дарко ги информираа прилепчани за сите новитети околу инстант лозот Урбан стил, заедно ја предизвикаа среќата, се наградуваа и се забавуваа до вечерните часови.

 

 

Детектиравме стара верзија на интернет пребарувач која не е поддржана.

Ве молиме да ја инсталирате последната верзија на интернет пребарувач: