Ви ги претставуваме и последните тројца добитници од наградната игра Биди Ин регистрирај се на Мегавин

20.12.2023.

Стефан Марковски од Битола има близу 19 години и ја завршува четвртата година од Средното медицинско училиште во Битола, „Д-р Јован Калаузи“. Во своето слободно време, како и најголемиот дел млади сака да е онлајн. Тој и неговиот другар и врсник, откако ја забележале рекламната порака на социјалните мрежи решиле да се регистрираат, немале големи очекувања, но ете сега двајцата ќе одат во Дубаи. На средбата во Државна лотарија дојдоа заедно, беа пресреќни за наградната, а откај нас заминаа во Туристичкаа агенција Елит Травел, во Скопје, за да го предададт добиениот ваучер и за да се договорат околу деталите на нивното патување во градот којшто одвај чекаат да го посетат. Нам ни втија фотографии

Драгана Трајковска од Скопје е добитничка на лаптоп gaming. Lenovo. Taa на социјалните медиуми се информирала за оваа наградна игра и се регистрирала веднаш, а нејизна пријателка и кажала дека е добитник на една од наградите. Таа е мајка на 2 годишно синче, и овој лаптоп ќе им користи одлично за работните обврски

Јована Николоска е една од добитниците на Iphone 14-ка. За Мегастарс се информирала од социјалните мрежи. Наградата ќе ја подари на нејзината мајка затоа што е љубител на игрите а среча на Државна лотарија , но досега нема оставрено погоелма добивка.

 

Детектиравме стара верзија на интернет пребарувач која не е поддржана.

Ве молиме да ја инсталирате последната верзија на интернет пребарувач: