Валентина Андреева од Велес е добитничка на главната премија од инстант лозот Фрути, која изнесува 400 000 денари.

08.04.2024.

Валентина Андреева од Велес е добитничка на главната премија од инстант лозот Фрути, која изнесува 400 000 денари.

Редовно купува инстант лозови и практикува сега на свадби наместо цвеќе да подарува „Среќа плус“ инстант лозови. Добитниот инстант лоз е купен од Јосе тобако Велес. Освежи го и ти твојот буџет со главната премија од инстант лозот фрути.

 

Детектиравме стара верзија на интернет пребарувач која не е поддржана.

Ве молиме да ја инсталирате последната верзија на интернет пребарувач: